2024.4.25 9:43
Olvasási idő 0:44
Maier Péter

Kerkez Milost kiállították egy angol bajnokin, szerinte puhányodik a futball

SPORT FOCI KERKEZ MILOS

A Bournemouth magyar válogatott hátvédje érdekesen reagált a – szerinte túl könnyen megadott – piroslapjára a közösségi médiában.

Kiállították Kerkez Milost szerda este a Bournemouth Wolverhampton elleni, 1-0-ra megnyert idegenbeli mérkőzésén.

A jó formában lévő magyar válogatott játékos a 79. percben egy csúnya belépő után kapott piroslapot, de a sárgamezes hazaiak már nem tudtak kiegyenlíteni, így a Bournemouth a 10. helyre lépett fel a tabellán. Igaz, a következőkben nélkülöznie kell Kerkezt, súlyos szabálytalanságért ugyanis automatikusan három mérkőzésre szóló eltiltás jár a Premier League-ben. A játékos ugyanakkor fellebbezhet, ami után csökkenthetik vagy növelhetik a büntetését.

Kerkez Milos és Andoni Iraola a Wolves elleni győztes meccs után
Kerkez Milos és Andoni Iraola a Wolves elleni győztes meccs után Forrás Robin Jones - AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images

Kerkez egyébként jól játszott, többször helyzetbe került, és a mérkőzés egyetlen góljánál is ő alakította ki a helyzetet Semenyónak. A meccs utáni X-posztjában nehezményezte a kiállítását:

Assziszt, három pont, egy elképesztő piros lap. A foci kezd puhányodni

fogalmazott Kerkez, aki sosem a finom játékáról volt híres. Korábbi, róla készült profilcikkünkben mi is írtunk arról, hogy eddigi karrierje során rendesen meggyűlt a baja a lapokkal.

Kiemelt tartalom
„A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta „A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta 2024.2.24 10:12

Kerkez Milos egyébként egyre fontosabb szereplője a szezon második felére feljavuló Bournemouth-nak, amely Andoni Iraola vezetésével idén is bebiztosította helyét a Premier League-ben, sőt, arra is esélye van, hogy a tabella első felében végezzen. Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott játékosa 27 bajnokin 1884 percet kapott, egy gólpassznál jár.